Politica de confidentialitate

 

Pretuim dreptul la viata privata si protectia datelor personale ale fiecaruia dintre noi, astfel incat prin acesta politica de confidentialitate vrem sa aducem la cunostinta vizitatorilor paginii web www.alexanderballroo.ro, in continuare Site-ul, tipurile de date personale pe care le colectam prin Site-ul nostru si modul in care folosim, dezvaluim si protejam aceste informatii. Colectam si folosim datele personale in felurile in care este descris aici, si astfel incat sa ne respectam obligatiile noastre si drepturile dumneavoastra.

Conform cerintelor Regulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE („Regulamentul”) S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L. are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra prin intermediul Site-ului.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca plasarea de cereri de contact in Site este permisa doar persoanelor peste 16 ani.

Va rugam sa cititi acesta Politica de confidentialitate cu atentie si sa va asigurati ca o intelegeti. Acceptarea acestei Politici de confidentialitate este prezumata odata cu prima dumneavoastra vizita pe Site-ul www.alexanderballroom.ro. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de confidentialitate, trebuie sa incetati imediat folosirea Site-ului.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe Site-ul nostru www.alexanderballroom.ro versiunea modificata a Politicii de confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de confidentialitate.

Informatii despre noi: suntem S.C. Intercons Mega Construct 93. S.R.L., cu sediul in oras Voluntari, B-dul Pipera, Nr 1-IVC, Cladirea 1, Etaj 1, Cam 2, Judet Ilfov.

Adresa de corespondenta: Oras Voluntari, B-dul Pipera, Nr 1-IVC, Cladirea 1, Etaj 1, Cam 2, Judet Ilfov

Adresa de e-mail: office@alexanderballroom.ro.

Site-ul www.alexanderballroo.ro, in continuare Site-ul, este proprietatea S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L. si este operat sub marca comerciala Alexander Ballroom.

  1. Cui i se adreseaza aceasta Politica de confidentialitate?

Aceasta Politica de confidentialitate se aplica:

(a) prelucrarii datelor dumneavoastra personale colectate de catre noi prin Site si folosirii de catre dumneavoastra a Site-ului. Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri. Va rugam sa aveti in vedere ca nu avem control asupra modului in care datele dumneavoastra sunt colectate, stocate, sau prelucrate de alte site-uri si va recomandam sa verificati politicile de confidentialitate ale acestor site-uri terte anterior transmiterii oricaror date catre acestea.

(b) Aceasta Politica de confidentialitate se aplica si datelor personale colectate de S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L. prin intermediul paginilor noastre marcate pe platforme de social media.

(c) Aceasta Politica de confidentialitate se aplica, de asemenea, continutului vizat de S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L., inclusiv ofertelor si anunturilor pentru produsele si serviciile pe care noi (sau un furnizor de servicii care actioneaza in numele nostru) le putem trimite pe site-uri, platforme si aplicatii. Va rugam sa aveti in vedere ca nu avem control asupra modului in care datele dumneavoastre sunt colectate, stocate, sau prelucrate de alte site-uri si va recomandam sa verificati politicile de confidentialitate ale acestor site-uri terte anterior transmiterii oricaror date catre acestea.

Aceasta Politica de confidentialitate este incorporata si face parte din Termenii si conditiile de utilizare a Site-ului aplicabili, disponibili [aici].

  1. Ce date cu caracter personal prelucram, in baza caror temeiuri legale, in ce scop si pe ce durata?

Ce date prelucram?

In functie de modul in care utilizati Site-ul, colectam anumite date persoanale si non-personale, despre dumneavoastra, dupa cum urmeaza:

A.1. Date colectate conform Politicii de cookie-uri, pe care va rugam sa o cititi [aici], care includ: adresa IP; versiunea si tipul de web browser, tipul de sistem de operare si o lista de URL-uri incepand cu site-ul de initializare, activitatea dumneavoastra pe Site, si site-ul catre care va indreptati cand parasiti Site-ul. In general, cu exceptia adresei IP, acete date nu sunt de sine statator date personale.

A.2. Cand faceti o solicitare de contact pe Site-ul nostru, ne transmiteti: adresa de e-mail, telefon, numele si/sau prenumele.

Care sunt scopurile prelucrarii?

In general, scopul prelucrarii datelor cu caracter personal il constituie prestarea serviciilor in beneficiul dumneavoastra, cum ar fi executarea unei cereri de contact plasate de dumneavoastra prin intermediul Site-ului, imbunatatirea experientei vizitatorilor si a dumneavoastra pe Site si scopul general al imbunatatirii serviciilor/produselor pe care le oferim.

In particular, vom utiliza datele dumneavoastre cu caracter personal astfel:

B.1. Furnizarea si administrarea cererii de contact plasate de dumneavoastra in Site;

B.2. Furnizarea si administarea accesului la Site;

B.3. Personalizarea si customizarea experientei dumneavoastra pe Site;

B.4. Furnizarea de raspunsuri la e-mailurile dumneavoastra;

B.5. Furnizarea de materiale pentru care v-ati exprimat consimtamantul, daca este cazul;

B.6. Orice alt scop specific pentru care v-ati exprimat expres consimtamantul, daca este cazul;

Principial, ne intemeiem comunicarile de marketing ante-mentionate pe consimtamantul dumneavoastra prealabil. Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin:

  1. Accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi; sau prin
  2. Contactarea S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L. folosind detaliile de contact descrise mai sus.
  3. Accesarea link-ului modificare/retragere consimtamant.

In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dumneavoastra pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatile dumneavoastre fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dumneavoastre cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii dumneavoastre.

B.7. Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite date personale pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot include:

  1. masuri de protectie a Site-ului si a utilizatorilor acestuia fata de atacuri cibernetice;
  2. masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
  3. masuri de gestionare a diverselor altor riscuri;
  4. exercitarea unor drepturi, inclusiv in fata unor autoritati de stat, cum ar fi instantele de judecata.

 Care este temeiul prelucrarii datelor?

Temeiul general al prelucrarilor de date personale ante-mentionate este incheierea si executarea unui contract (comenzi) intre S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L. si dumneavoastra, insa in unele cazuri temeiul poate fi si o obligatie legala pe care o avem sau interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale.

In cazurile expres aratate in relatie cu activitatile de marketing, ne intemeiem prelucrarea pe consimtamantul prealabil exprimat de dumneavoastra, daca desfasuram astfel de activitati.

Atunci cand temeiul prelucrarii este o obligatie legala, in general ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatiile prevazute de legislatia fiscala si sau contabila, inclusiv cu privire la obligatiile de arhivare.

Cat timp pastram datele dumneavoastra cu caracter personal?

Ca regula generala, nu vom stoca datele dumneavoastra mai mult decat este necesar, in functie de scopul si temeiul pentru care le prelucram. Astfel, vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personale in functie de urmatoarele criterii si de categoriile de date personale afectate:

D.1.cat timp ne este necesar pentru a raspunde unei cereri de contact plasate de dumneavoastra pe Site-ul nostru, daca ulterior nu vom colabora, vom sterge aceste date cand ne transmiteti optiune dumneavoastra de a nu colabora cu noi;

D.2. cat timp suntem obligatii de dispozitiile legale;

D.3. pe durata incheierii si executarii unui contract, si o perioada de 3 ani dupa, sau, daca este necesar, pana la executarea tuturor drepturilor si obligatiilor decurgand din acesta;

D.4. conform Politicii de cookie disponibila [aici];

D.5. pe durata pentru care ne-ati dat consimtamantul, daca prelucrarea se bazeaza pe consimtamant.

  3. Drepturile de care beneficiati ca urmare a prelucrarii datelor cu caracter personal

  1. Conform Regulamentul, beneficiati de urmatoarele drepturi, circumstantiat temeiului prelucrarii:

– dreptul de a fi informat cu privire la datele cu caracter personal prelucrate de S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L.;

– dreptul de acces. Aveti dreptul de a obtine din partea S.C. Intercons Mega Consruct 93 S.R.L. confirmarea faptului ca aceasta prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, si in caz afirmativ, acces la aceste date si la informatii precum scopurile prelucrarii, categoriile de date prelucrate, destinatarii sau categoriile de destinatari, perioada de stocare sau acolo unde nu este posibil criteriile de determinare a acestei perioade;

– dreptul la rectificarea datelor cu caracter personal inexacte sau completarea acestora (va rugam sa ne contactati in acest sens);

– dreptul la stergerea („dreptul de a fi uitat”) de catre S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L. a datelor cu caracter personal, in conformitate cu prevederile legale aplicabile;

– dreptul la restrictionarea prelucrarii, care se poate exercita in unul din urmatoarele cazuri:

  1. contestati exactitatea datelor, restrictionarea fiind valabila pentru o perioada care ii permite Societatii sa verifice exactitatea datelor;
  2. prelucrarea este ilegala, insa nu doriti stergerea datelor cu caracter personal prelucrate;
  3. S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L. nu mai are nevoie de datele cu caracter personal prelucrate, dar dumneavoastra aveti nevoie de aceste date pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
  4. v-ati opus prelucrarii datelor cu caracter personal, restrictionarea fiind valabila pentru intervalul de timp in care se verifica daca interesele legitime ale S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L. nu afecteaza drepturile dumneavoastra.

– dreptul la portabilitatea datelor, in temeiul dreptului la portabilitatea datelor aveti dreptul de a primi o copie a datelor cu caracter personal care va privesc si pe care le-ati furnizat catre S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L.  intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si aveti dreptul de a solicita transmiterea acestor date altui operator, fara obstacole din partea S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L., atunci cand prelucrarea se realizeaza cu consimtamantul dumneavoastra, pentru executarea sau incheierea unui contract la care sunteti parte sau cand prelucrarea este realizata prin mijloace automate.

– dreptul de opozitie la prelucrarea datelor cu caracter personal – in orice moment, aveti dreptul sa va opuneti, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele cu caracter personal sa faca obiectul unei prelucrari, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale;

– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, potrivit caruia aveti dreptul de a cere si de a obtine retragerea, anularea sau reevaluarea oricarei decizii bazate exclusiv pe prelucrari efectuate prin mijloace automate (incluzand crearea de profiluri) care produce efecte juridice sau va afecteaza in mod similar, intr-o masura semnificativa;

– dreptul de a se adresa justitiei sau autoritatii nationale de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal. Aveti dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, tel: +40.318.059.211, +40.318.059.212, fax: +40.318.059.602, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

In ceea ce priveste drepturile legate de luarea de decizii automatizate si de profilare, S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L. nu realizeaza decizii in baza unui proces decizional automatizat cu privire la dumneavoastra, pe baza datelor personale vizate de prezenta prelucrare.

2. Exercitarea drepturilor de care beneficiati

Pentru exercitarea drepturilor de care beneficiati in temeiul Regulamentului nr. 679/2016, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L., cu sediul in oras Voluntari, B-dul Pipera, Nr 1-IVC, Cladirea 1, Etaj 1, Cam 2, Judet Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului, sub nr. J23/2936/2009, CUI 4399193, la adresa de e-mail: office@alexanderballroom.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

In vederea exercitarii dreptului de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere, va rugam sa va adresati Autoritatii Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, tel: +40.318.059.211, +40.318.059.212, fax: +40.318.059.602, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro ;

4. Destinatarii datelor cu caracter personal prelucrate

In general, datele personale pe care le colectam sunt destinate utilizarii de catre S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L. si doar ca exceptie sunt communicate si catre alti destinatari.

Astfel, este posibil sa contractam terte parti pentru a furniza serviciile si bunurile catre dumneavoastra. Aceste pot fi: prestatori de servicii de contabilitate/financiare/juridice sau in general oferite de profesionisti de acest fel, servicii de catering, servicii de marketing, servicii de analiza a satisfactiei clientilor, procesatori de plati, curieri, transportatori, motoare de cautare. In unele cazuri, este posibil sa furnizam catre acestia toate sau anumite date personale ale dumneavoastra. Datele nu vor fi furnizate fara a ne asigura ca acestea sunt strict cele necesare indeplinirii scopului pentru care sunt transferate si transferul este insotit de garantii de Securitate conform cerintelor legale ale Regulamentului pentru transferul catre imputerniciti/terte parti.  Va informam astfel ca website-ul nostru este hostat pe serverele ROHOST, localizate fizic in Timisoara, iar acest imputernicit aplica toate masurile de protectie si securitate a datelor conform Regulamentului.

In anumite cazuri, putem transfera datele dumneavoastra catre alte persoane atunci cand avem o obligatie legala in acest sens sau cand suntem in cursul unei proceduri judiciare, pentru apararea drepturilor noastre.

S.C. Intercons Mega Construct 93 S.R.L. nu transfera datele dumneavoastra personale catre state terte, cu exceptiile prevazute expres in aceasta Politica, sau catre organizatii internationale. Daca va decide acest transfer, atunci acesta va fi realizat doar cu respectarea de catre aceasta si, daca este cazul, de persoana imputernicita de aceasta a dispozitiilor Regulamentului.

 5. Refuzul de a ne oferi datele personale

Daca alegeti sa nu ne furnizati datele personale colectate prin Site, necesare in scopurile ante-mentionate, cu exceptia scopurilor de marketing, nu vom putea sa va onoram comenzile, respectiv sa furnizam serviciile si/sau bunurile solicitate de dumneavoastra si sa va punem la dispozitie anumite sectiuni/servicii din Site, cum ar fi sectiunea/serviciul de creare si administrare cont disponibil pe Site, insa veti putea folosi in mod nerestrictionat alte sectiuni ale Site-ului.

6. Securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal este realizata cu respectarea masurilor tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, de prevenire a pierderii, alterarii, dezvaluirii, accesului neautorizat sau folosirii gresite a datelor personale, aplicand proceduri interne si operationale pentru colectarea si pastrarea datelor personale, conform Regulamentului.