Evenimente SPECIALE

FASHION SHOW-URI, BALURI, DINEURI, RECEPTII, LANSARI DE PRODUSE, ANIVERSARI

Alexander Ballroom, cel mai mare centru de evenimente de lux din zona de nord a Bucurestiului, este special conceput pentru a gazdui numeroase tipuri de evenimente.

Ne-am specializat in organizare evenimentelor speciale pentru a sustine cerintele partenerilor si clientilor nostri si pentru a veni in intampinarea acestora cu solutii optime pentru fiecare eveniment in parte.

Centrul de evenimente de lux este conceput sa ofere diverse optiuni ce functionează conform standardelor de rafinament specifice unei locatii de lux dar care se adaptează cerintelor specifice diverselor evenimente, precum organizarea de baluri, dineuri, receptii, lansari de produse, fashion show-uri si manifestărilor conexe acestor tipuri de evenimente.

Alexander Ballroom, a fost gandit ca spatiu si dotari sa ofere conditiile perfecte pentru cele mai variante manifestari publice, ceremonii sau pentru evenimente de fashion, precum: prezentari de moda, shooting pentru colectii, pictoriale, lansari de produse sau diverse alte filmari care se adreseaza acestor tip de evenimente.

Reusita fiecarui eveniment sta in definirea fiecarui detaliu si crearea unei atmosfere potrivite.

Alexander Ballroom cunoaste si respecta cerintele si rigorile acestor tipuri de evenimente, ce depind de construirea unei atmosfere destinse si informale, dar si prin seriozitatea specifica unui eveniment precum o lansare de produs profesionista.

Alexander Ballroom iti sustine evenimentul cu toate facilitatile de care ai nevoie: video proiectoare, instalatii audio, solutii de sonorizare si lumina speciale, catering sau meniu adaptat exigentelor si particularitatilor unui eveniment memorabil.