Evenimente Private

Pentru a intregi experienta unui eveniment de vis si pentru a satisface cele mai exigente asteptari ne-am perfectionat atentia catre detaliu si am reusit sa intelegem viziunea fiecaruia dintre clientii nostri.

Astfel, va punem la dispozitie 3 sali de evenimente, care pot gazdui de la 60 la 1000 de persoane, consultanta specializata,  meniu sanatos si gustos pe care il puteti personaliza dupa bunul plac, patiserie si cofetarie proprii, decorarea festiva a salii alese, ring de dans incapator, o camera matrimoniala Executive cadou pentru miri, preturi preferentiale pentru cazarea invitatilor, parcare gratuita supravegheata video.

Atmosfera intima, atentia la detalii, ospitalitatea si profesionalismul personalului, completate de numeroasele facilitati oferite, va vor convinge ca ati facut cea mai buna alegere!

Sala – ATENA

Cu o capacitate de pana la 300 de persoane, cu un decor elegant si un foayer impresionant, sala Atena face parte din cadrul Alexander Ballroom si este una din cele mai frumoase sali de evenimente.

Album 1

Sala – SPARTA

Cu o capacitate de pana la 300 de persoane, cu un decor elegant si un foayer impresionant, sala Sparta face parte din cadrul Alexander Ballroom si este una din cele mai frumoase sali de evenimente.

Album 1

Sala – TEBA

Cu o capacitate de pana la 300 de persoane, cu un decor elegant si un foayer impresionant, sala Teba face parte din cadrul Alexander Ballroom si este una din cele mai frumoase sali de evenimente.

Album 1