Catering

Indiferent de tipul evenimentului, fie el o reuniune, conferinta, team building, evenimente PR, petreceri corporate, invitati VIP, nunta sau botez, oferim o abordare flexibila si exact cateringul pe care il cautati.

Livram serviciile de corporate catering oriunde aveti nevoie de ele! In Bucuresti, va putem ajuta de asemenea cu locatia potrivita conferintei astfel incat sa transmiteti exact mesajul pe care il doriti invitatilor.

Acest tip de eveniment devine tot mai popular devenind memorabil pentru invitati. Pasiunea noastra este sa ne adaptam fiecarui eveniment in parte pentru livrarea unei abordari cu adevarat exceptionala de catering Corporate.

De la prima intalnire vom elabora meniuri portrivite pentru ziua, tema si locul evenimentului. Daca nu sunteti siguri de ceea ce va doriti, atunci venim in intampinarea dumneavoastra cu diferite variante de meniuri.

Meniurile nu sunt fixe ci se pot modifica in functie de cerintele dumneavoastra aceastea fiind ca un ghid in alegerea meniului perfect pentru eveniment, avand posibilitatea de a pune la dispozitie 2000 de meniuri pe zi

ALEXANDER BALLROOM iti poate crea meniul perfect pentru a completa ziua ta perfecta de nunta, indiferent de tema, ori de cate ori doriti sa-l sarbatoriti!.

Am furnizat pachete complete pentru nunti inafara de Serviciile de Catering pentru multi ani si de aceea va putem ajuta cu organizarea multor altor parti importante ale nuntii daca doriti.

Alexander Ballroom ofera servicii de catering pentru orice petrecere privata, fie ea petrecere aniversara de nunta, petrecere surpriza, reuniune, inmormantare sau doar o petrecere cu niciun motiv special!

Indiferent de ocazie, fiecare eveniment in parte este diferit iar Alexander va va ajuta in furnizarea serviciilor potrivite.

Daca sunteti in pana de idei personalul Alexander vine in intampinarea dumneavoastra cu idei creative si personalizate.

Album 1

Alexander Ballroom CateringAlexander Ballroom CateringAlexander Ballroom CateringAlexander Ballroom CateringAlexander Ballroom CateringAlexander Ballroom CateringAlexander Ballroom CateringAlexander Ballroom CateringAlexander Ballroom CateringAlexander Ballroom CateringAlexander Ballroom CateringAlexander Ballroom Catering